Over Van de Rijdt

Al sinds 1974 zijn wij gespecialiseerd in het leggen, onderhouden en renoveren van een groot scala aan vloeren.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Door de jaren heen is de vraag naar harde vloerbedekking toegenomen. Ontwikkelingen gaan razendsnel en de consument is zich steeds bewuster van het feit dat de basis begint bij de vloer. Meer materiaalkeuzes en mogelijkheden in systemen beantwoorden de vraag van de consument, waardoor het keuzeproces steeds complexer wordt.

Van de Rijdt Parket Design Vloeren, met meer dan 40 jaar ervaring in de parketbranche, is zich hiervan bewust en benadert de consument op een heel eigen wijze.

 

 

 

De combinatie van praktijkervaring en een luisterend oor naar de consument heeft ertoe geleid dat deze visie centraal staat en door de consument gewaardeerd wordt.

Duidelijkheid, openheid, kwaliteit en service zijn enkele peilers waar Van de Rijdt Parket Design Vloeren voor staat en in de toekomst zal blijven staan.

Ons werk en onze ervaring stoppen echter niet bij de vloer. Zo bekleden wij ook wanden en trappen, installeren project- en sportvloeren en is ons team van vakmensen inzetbaar voor het uitvoeren van restauraties.

Wij werken met eigen personeel waardoor we de beste kwaliteit kunnen leveren.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Vloeren

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan vloeren. U kunt bij ons terecht voor zowel de aanschaf als het daadwerkelijk leggen van de vloer.

Lees meer

Onderhoud & Restauratie

Een mooie vloer kan vele jaren mee, echter moet hij wel onderhouden worden. Wij helpen u graag met het in topvorm houden van uw vloer.

Lees meer

Schadeherstel

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Heeft u vloer een klap te verwerken gehad en weet u niet hoe dit op te lossen? Wij helpen u graag.

Lees meer

Showroom

Je weet precies hoe je jouw woning in gaat richten. Alles matcht! Begin dan maar eens een vloer te zoeken die daar perfect bij past …

Vendura biedt een keuze uit een selectie parketvloeren die in de kleur wordt geleverd die exact bij jou past. Vanaf nu past de vloer zich aan jou aan en niet meer andersom. Dat is prettig inrichten.